QuirksBlog - Nederlands

Alle Nederlandstalige berichten.

Gilde - oprichtingscongres

Permalink | Fronteers, Nederlands | 12 comments (closed)

Zoals ik eerder heb vermeld, heb ik het idee gekregen om een Gilde van Front-Enders op te richten. Dit idee heeft behoorlijke weerklank gevonden; tot nu toe hebben zich 85 front-enders als potentieel lid ingeschreven. Ik wil hen, plus alle andere geinteresseerden, van harte uitnodigen voor het oprichtingscongres van het Gilde, dat gesponsord wordt door het PIBN.

(English summary: This is an invitation to the founding conference of the Guild of Front-End Programmers. The conference is in Dutch, so this entry is, too.)

continue reading

Gilde van Front-Enders

Permalink | Fronteers, Nederlands | 35 comments (closed)

Hierbij nodig ik alle Nederlandstalige front-end programmeurs uit zich aan te sluiten bij het Gilde van Front-Enders dat ik bezig ben op te richten. We hebben al 50 leden, maar we kunnen er nog veel meer gebruiken.

(English summary: I'm in the process of founding a Dutch Guild of Front-End programmers. This entry is a national call to action and is therefore in Dutch. Later I'll post something in English about my plans.)

continue reading

Opnieuw junior webontwikkelaars gezocht

Permalink | Nederlands | no comments allowed

Zoals ik twee jaar geleden al zag aankomen, beginnen bedrijven serieuze behoefte te krijgen aan junior webontwikkelaars met gedegen CSS-kennis, en is het uitermate lastig die te vinden.

In de afgelopen twee weken heb ik twee aanvragen gekregen voor juniors die in vaste dienst willen treden. Vandaar dat ik met spoed op zoek ben naar mensen die CSS grondig onder de knie hebben, een eerste of tweede schrede willen zetten op een carrièrepad als professioneel webontwikkelaar, en die per direct beschikbaar zijn voor een vaste baan of een langdurige freelance-klus.

Herken je jezelf hierin, vul dan het formulier in en ik neem contact met je op.

NL: publicatie van secties 9A, 9B en 9E van "ppk on JavaScript"

Permalink | Book, Nederlands | 2 comments (closed)

Op Naar Voren is te lezen een voorpublicatie uit het boek. Het gaat om enkele secties uit hoofdstuk 9: CSS modificatie.
Vertaling: Marrije Schaake.

(English: Naar Voren has translated and published part of chapter 9 of the book. Since it's in Dutch it's not of much interest to my international audience.)

CSS en de arbeidsmarkt

Permalink | Nederlands | no comments allowed

Zoals ik een jaar geleden al zag aankomen, beginnen bedrijven serieuze behoefte te krijgen aan junior webontwikkelaars met gedegen CSS-kennis, en is het uitermate lastig die te vinden.

In de afgelopen week heb ik niet minder dan vijf aanvragen gekregen voor juniors die in vaste dienst willen treden of een freelance-klus van minimaal een maand willen aannemen. Helaas heb ik Nee moeten verkopen, omdat mijn netwerk op dit moment uitgeput is.

Vandaar dat ik met spoed op zoek ben naar mensen die CSS grondig onder de knie hebben, een eerste of tweede schrede willen zetten op een carrièrepad als professioneel webontwikkelaar, en die per direct beschikbaar zijn voor een vaste baan of een langdurige freelance-klus.

Herken je jezelf hierin, vul dan het formulier in en ik neem contact met je op.

JavaScript bijeenkomst te Amsterdam

Permalink | Conferences, Nederlands | no comments allowed

Op zondag 26 juni vanaf 15:00 uur vindt er te Amsterdam een kleine JavaScript bijeenkomst plaats, georganiseerd door Bobby van der Sluis en mezelf.

Er is geen echt programma; we gaan gewoon wat met elkaar drinken, wat over JavaScript praten en we zien verder wel wat er uit komt.

Locatie: Café De Jaren, Nieuwe Doelenstraat 20-22, Amsterdam, vlakbij de Munt. Tram 4, 9, 16, 24 of 25 vanaf het Centraal Station, bij de Munt uitstappen, links de brug over de smalle straat in en dan kom je er vanzelf.

Ik hoop daar een paar van mijn Nederlandstalige lezers te treffen.

Nog steeds junior webontwikkelaars gezocht

Permalink | Nederlands | no comments allowed

Wegens een recente en interessante uitbreiding van mijn netwerk ben ik met vernieuwde ijver op zoek naar junior webontwikkelaars die een eerste of tweede stap in hun carrière willen zetten en op termijn uit willen groeien tot gespecialiseerde, professionele client side programmeurs (HTML, CSS, JavaScript).

continue reading

NL-artikel: Structuur in de chaos

Permalink | External publications, Nederlands | no comments allowed

lang="nl" Nieuw artikel op Naar Voren: Structuur in de chaos. Hoe zet je een XHTML-pagina op die voldoende aanhaakpunten biedt voor CSS en JavaScript?

Junior webontwikkelaars gezocht

Permalink | Nederlands | no comments allowed

lang="nl" Voor enkele van mijn klanten in Amsterdam ben ik op zoek naar goede junior webontwikkelaars met gedegen CSS-kennis. Zoek je werk, hetzij een vaste baan, hetzij freelance-opdrachten, en heeft CSS geen geheimen voor je? Lees dan verder.

This is the blog of Peter-Paul Koch, mobile platform strategist, consultant, and trainer. You can also visit his Elsewhere on the 'Net linklog, his political blog, or you can follow him on Twitter.

Atom RSS

Categories:

Monthlies: