CSS en de arbeidsmarkt

Zoals ik een jaar geleden al zag aankomen, beginnen bedrijven serieuze behoefte te krijgen aan junior webontwikkelaars met gedegen CSS-kennis, en is het uitermate lastig die te vinden.

In de afgelopen week heb ik niet minder dan vijf aanvragen gekregen voor juniors die in vaste dienst willen treden of een freelance-klus van minimaal een maand willen aannemen. Helaas heb ik Nee moeten verkopen, omdat mijn netwerk op dit moment uitgeput is.

Vandaar dat ik met spoed op zoek ben naar mensen die CSS grondig onder de knie hebben, een eerste of tweede schrede willen zetten op een carrièrepad als professioneel webontwikkelaar, en die per direct beschikbaar zijn voor een vaste baan of een langdurige freelance-klus.

Herken je jezelf hierin, vul dan het formulier in en ik neem contact met je op.

This is the blog of Peter-Paul Koch, web developer, consultant, and trainer. You can also follow him on Twitter or Mastodon.
Atom RSS

If you like this blog, why not donate a little bit of money to help me pay my bills?

Categories: