Nog steeds junior webontwikkelaars gezocht

Wegens een recente en interessante uitbreiding van mijn netwerk ben ik met vernieuwde ijver op zoek naar junior webontwikkelaars die een eerste of tweede stap in hun carrière willen zetten en op termijn uit willen groeien tot gespecialiseerde, professionele client side programmeurs (HTML, CSS, JavaScript).

Profiel

Je houdt je bezig met het professioneel ontwikkelen van websites conform de W3C-standaarden en gebruikt consequent CSS in plaats van tabellen. Je ambieert een serieuze carrière in de webontwikkeling, en zoekt in het kader daarvan naar een stage, baan of freelance-opdrachten.

Merk op dat het beheersen van tabelloze CSS een vereiste is: als je geen portfolio-sites kan laten zien die van zware CSS gebruik maken, wijs ik je sollicitatie direct af.

Je hebt een HBO- of WO-opleiding afgerond of bent hiermee bezig. Je bent tenminste 24 uur per week beschikbaar en bent bereid op locatie te werken in Amsterdam en omstreken. Ervaring met bedrijfsmatig werken is geen vereiste, maar wel een pré. Mocht je nog geen bedrijfservaring hebben, dan dien je bereid te zijn jezelf met spoed de vereiste vaardigheden aan te leren.

Voldoe je aan deze eisen, dan kan je het sollicitatieformulier invullen en opsturen. Ik neem dan contact met je op.

This is the blog of Peter-Paul Koch, web developer, consultant, and trainer. You can also follow him on Twitter or Mastodon.
Atom RSS

If you like this blog, why not donate a little bit of money to help me pay my bills?

Categories: